MEMBRAAN

FLEXIBILIS KENHETŐ VÍZSZIGETELŐ
Külső és belső térben egyaránt


Jellemzők:
A MEMBRAAN egy rugalmas kenhető vízszigetelő készítmény. Egyszerű használatának, valamint flexibilitásának köszönhetően könnyen megvalósítható az összefüggő vízszigetelő réteg felhordása.

Alkalmazási területe:
- Külső és belső felületeken; fürdőszobákban, tusolókban, WC-ben, ipari nagykonyhákban, padlófűtéses helyiségekben és minden olyan helyen, ahol a MEMBRAAN a felkenés után védelmet kap (vakolat, csempe, egyéb burkolta, stb.) a használati víz ellen.
- Lapos, ill. palatetők utólagos szigetelése az esővíz beszivárgása ellen.

Felhasználás:
A MEMBRAAN-t csak tiszta, szennyező anyagoktól, olajfoltoktól mentes szilárd felületre (pl. beton), ill. vakolt falra szabad felhordani. A MEMBRAAN-t ne kenje fel folyamatosan nedves felületre. A sarkokat, éleket, repedéseket meg kell szüntetni ("holker" képzéssel, elasztikus vagy papír öntapadós szalaggal), hogy a felhordást folyamatosan lehessen végezni.
Az első réteget (alap réteg) hígítsa fel 5%-ban tiszta vízzel és hordja fel a felületre ecsettel, kefével, festőhengerrel. Száradás után hígítás nélkül hordja fel a második réteget. Szükség esetén harmadik réteget is fel kell hordani (pl. repedezett falak, utak mellett lévő rezgéseknek kitett épületek, tetőszigetelések esetén.). A MEMBRAAN-t 5-25°C levegő hőmérsékleten dolgozza fel a szintén ilyen hőmérsékletű felületre.

Egyéb tudnivalók:
- Anyagszükséglet: 0,3-0,4 liter/m2/réteg.
- Nem alkalmas lyukak tömítésére, közvetlen vízszivárgás megszüntetésére.
- Nincs mérgező és irritáló hatása.
- Nem gyúlékony.
- Tárolás: száraz, hűvös, de fagymentes helyen.

Kiszerelés:
4,7 literes műanyag vödörben, rózsaszín, fehér és szürke színben.